banner

Onze mensen

Om je zo goed mogelijk in je eigen regio van dienst te zijn, zijn onze accountmanagers gespecialiseerd in een specifieke regio. Met welke accountmanager je te maken krijgt is afhankelijk van de locatie van de sanering. 

In het noorden van het land is Sjouke Meijerink actief. Begonnen als aanspreekpunt voor de agrariër, nu doorgestroomd naar de functie van accountmanager. Sjouke heeft veel kennis van de agrarische sector. Heb je specifieke vragen aarzel dan niet en neem contact op met Sjouke.

Maurice Kool is al jaren werkzaam bij Eternit/Eterclean. In zijn rol als accountmanager heeft hij veel ervaring opgedaan in de agrarische sector maar ook in de particuliere sector. Woont je of staat jouw bedrijf in het midden van het land neem dan contact op met Maurice.

In het zuiden van het land is Gertjan Hensing onze accountmanger. Sinds een aantal jaren versterkt hij het team van Eternit/Eterclean. Woonachtig in het Zuiden weet hij de weg te vinden in het landschap van bouwmaterialenhandelaren en aannemers. Ben je op zoek naar advies over jouw asbestsanering in het zuiden van het land dan ben je bij Gertjan aan het juiste adres. 
 
Bel je ze liever? Je vindt de telefoonnummers op onze contactpagina
 
 
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.