banner

Eternit

Eterclean staat voor het samenwerkingsverband tussen Eternit en een netwerk van erkende, gecertificeerde asbestsaneringsbedrijven. Eterclean selecteert met zorg de saneringsbedrijven die voldoen aan de gestelde vereisten om asbest te mogen saneren. Het Eterclean label is een extra garantie dat de saneerder in kwestie beantwoordt aan de strengste normen, het vak volledig beheerst en als dusdanig door Eternit wordt aanbevolen om u te ontzorgen. Door voor een Eterclean saneerder te kiezen bent u er zeker van dat uw project met de grootste kwaliteit en zorg wordt afgewerkt.

Eterclean is onderdeel van Eternit B.V. Eternit B.V. produceert en verkoopt dakbedekking veelal voor de agrarische-, industriële- en utiliteitsbouw. Gevestigd in Goor, met zo’n 150 medewerkers, staat Eternit B.V. al 100 jaar voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

Meer dan 50% van onze productie is bestemd voor export naar België, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en de Nederlandse Antillen. De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel geschreven evenals het milieu. Bij het uitvoeren van onze activiteiten is het respect voor het milieu onze dagelijkse zorg.

Eternit B.V. is onderdeel van Etex, een industriële holding gespecialiseerd in bouwmaterialen.

 

Certificaten en garanties

Eternit B.V. is ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd. 

Toepassingsrichtlijnen Veiligheidsinformatieblad_Eternit NL_BSB_Produccertificaat
DOP verklaring Eternit Veiligheidsinformatieblad Eternit  NL BSB productcertificaat
Meer informatie: 

www.eternit.nl

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.