banner

Vakman

Eterclean vormt bij saneringen de verbindende factor tussen opdrachtgever en uitvoerder. Wij voorzien de opdrachtgever zo uitgebreid mogelijk van informatie waarmee weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. In overleg met alle betrokken partijen wordt gekeken naar welke mogelijkheden er zijn en op welke termijn e.e.a. uitgevoerd kan worden. Deze manier van werken vergemakkelijkt het proces en voorkomt onnodige verrassingen.

Producten

Bij Eterclean streven we er naar om zoveel mogelijk saneringen met Ecolor golfplaten te realiseren. Dit is economisch gezien de meest voordelige en duurzame oplossing. Mochten andere opties beter zijn voor de opdrachtgever, dan zullen wij uiteraard hierover ook een zo goed mogelijk advies geven.

Een voordeel van golfplaten is dat ze uitermate geschikt zijn voor de agrarische sector. Golfplaten zijn namelijk zeer goed bestand tegen chemische invloeden. Daarnaast zijn de golfplaten makkelijk te verwerken, de kleine lengtes zijn namelijk gemakkelijk door één man te tillen en te verwerken.

Meer informatie over de Ecolor golfplaten

 Voordelen Ecolor golfplaten

 
 
 
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.