banner

In zes stappen naar een asbestvrij dak!

De aanpak verschilt per sector, een particulier heeft andere wensen dan bijvoorbeeld een agrariër of een aannemer. Hier passen wij onze werkwijze dan ook op aan. Om een inzicht te geven in de stappen die we doorlopen met jou als opdrachtgever beschrijven we hier de zes stappen op weg naar een nieuw dak.

Als eerste zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden over het saneringsproject. Welke vragen heb je? Heb je recht op subsidies? In het oriënterende gesprek komt dit allemaal aan bod.
Na het eerste gesprek zal er een asbestinventarisatie plaatsvinden. Dit gebeurt door een onafhankelijke partij. Eterclean werkt samen met een aantal betrouwbare partijen waarmee we vaker projecten uitvoeren. Welke partij de beste voor jou is, wordt besproken in het oriëntatiegesprek.
Na de asbestinventarisatie vraag je een offerte aan bij een saneerder. Ook hiervoor heeft Eterclean een aantal partners geselecteerd die je met al je wensen kunnen helpen.

Na het goedkeuren van de offerte zal een datum gekozen worden voor de start van de sanering. De sanering duurt meestal 1 á 2 dagen, afhankelijk van de grootte van het project.

Na de sanering zal de nieuwe dakbedekking worden geplaatst. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij kunnen je hierin goed adviseren.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden worden deze met je geëvalueerd. Eventuele opmerkingen die hieruit voortkomen zullen besproken en opgelost worden. Wij streven ernaar dat je project naar tevredenheid wordt opgeleverd.

Weten welke accountmanager voor jou klaar staat? Bekijk dan onze contactpagina en neem met een van hen contact op. 

 Bekijk het filmpje voor nog meer informatie over het verwijderen van asbest. 

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.